Zafír Cistus Creticus (Bodorrózsa) Szájpermet 50ml

A bodorrózsa (Cistus Incanus) egy már több ezer éve ismert és használt gyógynövény. Immunrendszerünk megfelelő működése elengedhetetlen a különböző baktériumok és vírusok leküzdésében. Ezt a kulcsfontosságú tényt támogathatja ez a gyógynövény, mivel segíthet a külső kórokozókkal szemben, miközben általánosan erősítheti a védekezőképességünket. A szakirodalom alapján magas antioxidánstartalmának köszönhetően immunerősítésre is használható.

Cistus Creticus (Bodorrózsa, Szuhar) Szájpermet

A bodorrózsa (Cistus Incanus, Cistus Creticus) egy már több ezer éve ismert és használt gyógynövény. Immunrendszerünk megfelelő működése elengedhetetlen a különböző baktériumok és vírusok leküzdésében. Ezt a kulcsfontosságú tényt támogathatja ez a gyógynövény, mivel segíthet a külső kórokozókkal szemben, miközben általánosan erősítheti a védekezőképességünket. A szakirodalom alapján magas antioxidánstartalmának köszönhetően immunerősítésre is használható.

Összetevők:

  • Bodorrózsa vizes extraktum 43,5 ml (87%)
  • Lándzsás útifű vizes extraktum 2,5 ml (5%)
  • Bíborkasvirág-Echinacea vizes extraktum 2,5 ml (5%)
  • Csipkebogyó vizes extraktum 1 ml
  • Természetes gyümölcs kivonat 0,5 ml

 

A bodorrózsából nyert beltartalom egyedülállóan erősíti a szervezet belső védekező mechanizmusát, így ellenállóbbá válunk a különböző a szervezetünket támadó baktériumokkal és vírusokkal szemben. A bodorrózsa összetevői erősítik a szervezet immunrendszerét, enyhíthetik az influenza tüneteit. A további természetes összetevők a termék hatékonyságát növelik.

Használata:

A Zafír Cistus Creticus szájpermetet már a megfázás első jeleinél kezdje el alkalmazni.
Fertőzés kockázata esetén használata azonnal ajánlott felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára.

Megelőzés esetén: Naponta felnőtteknek 2×2 permet, gyermekeknek 2×1 permet a szájba

Kialakult tünetek esetén: Naponta felnőtteknek 3×2 permet, gyermekeknek 3×1 permet a szájba. A hatékonyságot növelendő, a tünetek megszűnése után még 3 napig javasolt használni a készítményt.

Jelentős mennyiségű antioxidánst tartalmaz, a flavonoidok közül kvercetin, kaempferol, apigenin található benne nagy mennyiségben, továbbá egyéb antioxidáns hatású polifenolok, úgy mint az epigallokatekin. Az antioxidánsoknak fontos szerepe van a szervezetben keletkező szabadgyökök semlegesítésében és a légúti fertőzések kezelésében.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelem!
A fészkesvirágzatúakra és bíborkasvirágra érzékenyeknél allergiás reakciók jelentkezhetnek.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Származási hely: EU
Minőségét megőrzi: Minimum 2 évig (Lásd a csomagolás alján (nap,hó,év))
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Figyelmeztetés!
Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top