Zafír Csipkebogyó Porkapszula

A csipkebogyó egyike a legrégebb óta használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A termék kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.

Virágát illetően fehér vagy halványrózsaszín színeket ölthet magára. Erdők szélén és cserjésekben fordul elő a leggyakrabban. Érett termése piros bogyó formájában jelenik meg, amelyet ősszel érdemes begyűjteni, miután megcsípte őket a dér. Ezt egyes vidékeken petymegnek, illetve hecsedlinek is hívják, amely utal az ebből készült hecsedlibor, hecsedlilekvár és hecsedlitea elnevezésre.

A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

Összetétel: Cynosbati fructus sine seminibus

Hatóanyaga: legjelentősebb a C-vitamin, de tartalmaz még pektint, alma- és citromsavat, A-,B-,K-,P-vitaminokat is.

A szakirodalom szerint üdítő, élvezeti és erősítő hatásán kívűl jelentős szerepet játszik a C-vitamin pótlásban, valamint a vérnyomás, vese, máj problémák esetén is jótékony hatású.

A flakon tartalma: 60 db „ 0” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg, beltartalommal. A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk!

Javasolt fogyasztása: rendszeres fogyasztás napi 1-3 x1 kapszula

A termék tartósítószertől, színezéktől és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top