Zafír D3K2 Vitamin Komplex cseppek (50ml)

Az Ohioi-i egyetem kutatói feltárták, hogy a D3-vitamin szignifikáns mértékben képes helyreállítani a kardiovaszkuláris rendszerben keletkezett károsodásokat, amelyeket okozhat magas vérnyomás, diabétesz vagy érelmeszesedés. A D-vitamint általában a csontokkal hozzuk összefüggésbe, de az utóbbi években több kutatás is alátámasztotta, hogy a szívinfarktust szenvedő betegek nagy részénél a D3-vitamin szintje alacsony, vagyis az alacsony D-vitamin koncentráció fokozta a myocardiális infarktus kockázatát. A D3-vitamin kezelés jelentős mértékben képes helyreállítani a kardiovaszkuláris rendszer károsodását és csökkenti a szívinfarktus kockázatát.

Összetevők: 50ml MCT olaj, 6,25 mg D3-vitamin (Kolekalciferol, napi adagban megfelel 10 cseppben 4000 NE-nek, NRV 2000%), 4,69 mg K2-vitamin (NRV 100%)

D3-vitamin: Általános immunerősítő, megelőzheti az influenzát. A D3-vitamin segíthet megelőzni a cukorbetegséget, csökkentheti a vérnyomást, ezáltal a szív- és érrendszeri betegségek ellen védhet. Az idegrendszer támogatásában és a depresszió megelőzésében lehet hatásos, fokozhatja a női és férfi termékenységet, a légúti betegségek (asztma, TBC) megelőzésében és kezelésükben is segíthet. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. Segítséget nyújthat az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

K2-vitamin: Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, megelőzheti a koszorúér elmeszesedését és a csontritkulást.

Napi ajánlott adagolás: 10 csepp az első étkezéskor közvetlenül a szájba cseppentve, vagy az ételhez keverve. Folyadékba ne keverje!

A termék tartósítószert, mesterséges színezékeket nem tartalmaz. Kizárólag természetes összetevőkből áll.

Származási hely: EU

Minőségét megőrzi: Minimum 2 évig

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, gyermekektől gondosan elzárva tároljuk.

FIGYELMEZTETÉS!
A termék fogyasztása nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészésges életmódot, mely meghatározza életünk minőségét.

 

Shopping Cart
Scroll to Top