Zafír Fekete Fokhagyma DR olajkapszula

Cikkszám: 5999529673701 Kategóriák: , ,

Fekete Fokhagyma DR olajkapszula

A hagyományos “fehér” fokhagymából, fermentálással készül. A folyamat során heteken keresztül tartják a zöldséget magas hőmérsékleten, 60%-os páratartalomba zárva. Ennek hatására a gumó megfeketedik, a kellemetlen szagért felelős allicin tartalma eltűnik, antioxidáns tartalma megtízszereződik, kalcium tartalma pedig meghétszereződik. Ezáltal a készítmény a fokhagyma összes a szervezetünket jótékonyan befolyásoló tulajdonságával rendelkezik, csak sokkal erőteljesebben.
A fokhagyma gerezdjeiben olyan alkotórészek találhatók, mint a garlicin és a scordinin, amelyek a baktériumok szaporodását hivatottak meggátolni. A fekete fokhagyma tartalmaz A, B1, B2, B6, C-vitaminokat, ásványi anyagokat, flavonoidokat és peptid származékokat.

Összetevők: Fermentált fokhagyma kukoricacsíra olajjal készített kivonata (300 mg), Bélben oldódó DR zselatin kapszula (100 mg)

Felhasználása: Csökkentheti a fáradtságot és az édesség utáni vágyat, elősegítheti a testsúly kontrollt és javíthatja az erőnlétet. Tisztítja az érfalakat, segít a koleszterinszint helyreállításában, illetve a rák elleni harcban is. Vértisztító funkciója miatt “jótékonyan áll” a férfi potenciához.

Adagolás: Megelőzésként napi 1 db kapszula. Probléma esetén naponta 2×1 db kapszula étkezés előtt, bő folyadékkal lenyelve.

A flakonban 60 db 300 mg olajos kivonat töltetű “0” méretű DR kapszula van, amelynek a normál kapszulánál 4X hatékonyabb a felszívódása!

A termék szavatossága 2 év.

Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel.

Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. 

A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja. Kizárólag természetes összetevőkkel. Vegetáriánus étrendbe illeszthető. Paleolit diétához alkalmas! Gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Shopping Cart
Scroll to Top
error: Védett tartalom.