Zafír Karott-A Bétakarotin olajkapszula

A karotinoidok azok a színes vegyületek, amelyek a gyümölcsök vagy zöldségfélék piros, narancssárga vagy élénk sárga színét kölcsönzik. Ezt használja a szervezetünk például az A-vitamin előállításához, ami köztudottan a szem vitaminja, mindemellett segít a nyálkahártyák karbantartásában. Több kutatási eredmény is megfelelően szemlélteti a béta-karotin szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatását a koleszterinszint egyensúlyban tartásával. A termék kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.

A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

Összetétel: Oleum carotae

Hatóanyaga: b-karotin, lutein, zeaxantin

A szakirodalom szerint a karotinoidok az A-vitamin provitaminjai, előnyük elsősorban antioxidáns hatásukban rejlik, védik a szervezetet a szabadgyökök hatásától.

A flakon tartalma: 60 db „ 1” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg, beltartalommal. A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk!

Javasolt fogyasztása: rendszeres fogyasztás napi  1-3 x1 kapszula

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Várandós és szoptatós kismamáknak használatát nem ajánljuk!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top