Zafír Lenmag Olajkapszula

Cikkszám: 5999529678485 Kategóriák: , ,

A „LENMAG OLAJKAPSZULA „ élelmiszer készítmény, amely hidegen sajtolt , konzerválószer és adalékanyag mentes  természetes vegetáriánus magolaj. Egyedülállóan gazdag telítetlen savakban. A zsírsavak, már ismert módon, hasonlóan működnek, mint a hormonok. Ezek az anyagok kontrollálják a zsíranyagcserét, az anyagcsere gyorsaságát, az oxidációt, az energiafolyamatokat. Az EPA, DHA, GLA zsírsavak ezeket a folyamatokat felgyorsítják, miközben a telített zsírok, lassítják ezeket a folyamatokat.

Hatásai: Szívritmust szabályozó hatásuk van. Lassítják az erek öregedési folyamatait. Hatásosak az arteroszklerózis, azaz az erek beszűkülése ellen, az abnormális véralvadás, valamint a trombózis ellen. Javítják a vérátfolyást az erekben és hígítják a túl viszkózus vér állagát, emellett nagymértékben csökkentik a szélütés kockázatát.

A flakon tartalma: kapszulás kiszerelés esetében 60 db „1”méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg hidegen sajtolt magolaj, 23 mg természetes méhviasz. Üveges kiszerelés esetében 50 ml hidegensajtolt magolaj.

A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása:                   kapszulás kivitelben                     50 ml-es kiszerelésben

  • emelt szintű fogyasztása  nap            2 – 3 x 2 kapszula,                   3 x 2 vagy 2 x 2 mokkás kanál
  • normál színtű fogyasztás                    2 x 1 kapszula                          1 – 2 x 1 mokkás kanál
  • szinten tartó adagolás napi                1 x 1 kapszula                           1 x 1 mokkás kanálnyi

 

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a kapszulázott termék 5 % természetes méhviaszt is tartalmaz!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top