Zafír Lucerna porkapszula

Cikkszám: 5999529671844 Kategóriák: , ,

A hagyományok szerint a lucernát (Medicago satíva) az arabok termelték először, ami a hüvelyesek közé tartozó 20 – 30 cm magasra növő, magas tápértékű növény. A Kárpát-medencében az emberi táplálkozásban nincsenek hagyományai. Az állattenyésztésben a legjobb zöldtakarmányként tartják számon.

Felhasznált részei: herba

Hatóanyagai: enzimek, A-, D-, K-, U-, B6-, E-vitaminok, kalcium, foszfor

Hatásai: természetes vízhajtó (nem erőlteti a szívet), elősegíti a véralvadást, gátolja a belső vérzést, enyhíti a hasmenés tüneteit.

Gyógyászati alkalmazása: komplex K-vitamin tartalma révén az immunrendszer általános erősítése, természetgyógyászatban jelentős rákmegelőző hatást tulajdonítanak neki.

Javasolt adagolás: A közérzet javítására és a szervezet immunitásának fokozására napi 1 x 1- 2  kapszula fogyasztása előnyös. Erősebb hatás elérése érdekében a napi 2 x 3 kapszulát nem ajánlott túllépni

A flakon tartalma : A flakon 60 db „0” méretű kapszulát tartalmaz, 300 mg beltartalommal

A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekektől elzárva tároljuk.

A készítmény élelmiszer minősítésű, tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top
error: Védett tartalom.