Zafír Medvehagyma Olajkapszula

A medvehagyma (Allii ursinum) a tavasz első hírnökei közé tartozik. A Mecsek és a Bakony erdőaljait megjelenésekor smaragd szőnyegként borítja az enyhe fokhagymaillatú növény. Egyes népcsoportok főzeléknövényként is használják. Barnamedvék előszeretettel fogyasztják termését, ahonnan a neve is eredeztethető, mivel akár a föld alól is kiásták, csak hogy hozzájussanak.

Felhasznált részei: levél

Hatóanyagai: kénvegyületek

Hatásai: szív- és érrendszerre ható, salaktalanító, értágító, memóriajavító. A tél végi – kora nyári méregtelenítő kúrák elengedhetetlen szere. A medvehagyma macerátum  is tartalmaz hidegen sajtolt magolajat, ezzel együtt a szervezet számára nehezen elérhető és igen értékes telítetlen olajsavakat, melyeket a szervezet nem képes maga előállítani, hanem a táplálékkal kell a szervezetbe vinni.

Előnyös alkalmazása: keringési rendszer karbantartása, regenerálása, emlékezet javítása.

A flakon tartalma: 60 db „1”méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg hidegen sajtolt magolajjal készített kivonat, 3 % természetes méhviasz.

A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk!

Javasolt fogyasztása :

  • emelt szintű fogyasztása, naponta 2 x 2 kapszula,
  • normál színtű fogyasztás enyhe panaszok esetén, naponta 1 – 2 x 1 kapszula,
  • szinten tartó adagolás napi  1 kapszula.

 

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét! Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a termék 3 % természetes méhviaszt is tartalmaz!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top
error: Védett tartalom.