Zafír Szegfűszeg kapszula

A “SZEGFŰSZEG PORKAPSZULA” kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, (Syzygium aromaticum) drogjának felhasználásával készül.

A 18. századig kizárólag a Maluku-szigeteken termett, viszont mára már főleg a trópusi Afrikára, Zanzibárra és Madagaszkárra korlátozódik a termesztése, amiből következik, hogy igencsak meleg- és vízigényes növény. Érdekesség, hogy régebben halálbüntetés járt annak, aki megpróbálta kicsempészni.

A termék Natur Food Controll  certifikáttal rendelkezik.

Összetétel: Syzygium aromaticum

Hatóanyagok: eugenol, a szegfűszeg aktív összetevője

Hatásai: Szakirodalom szerint kiváló a vérrögöket és trombózist okozó arachidonsav képződés megakadályozásában, kiváló salaktalanító, bélféregűző.

A flakon tartalma: 60 db „ 1” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk!

Javasolt fogyasztása: fogyasztás napi  1-2  kapszula

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges élemódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Shopping Cart
Scroll to Top