Zafír Teakeverék Olajkapszula

A „ZAFIR TEAKEVERÉK kizárólag természetes anyagokból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által testtömegzsírt csökkentő hatással rendelkező gyógynövény komponensek olajos kivonatának felhasználásával készül.

A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

A termék rendszeres fogyasztásával, megfelelő testedzés vagy mozgásterápia mellett jelentősen csökkenthető  zsírsejtek lerakodása.

Összetétel: máriatövis, lenmag, aranyvesszőfű, bodzavirág, borsmentalevél, kukoricabajusz, katángkórófű, rebarbaragyökér, sédkenderfű és zöldtea olajos kivonata

Hatóanyagok: szilimarin , glikozid;  telítetlen olajsavak, linol- és linolénsavak, köztük a nélkülözhetetlen gamma-linolénsav.

Hatásai: Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, megszünteti a székrekedést, és biztosítja a rendszeres székletet, tisztítja a vastagbelet.

Előnyös alkalmazása: a szervezet méregtelenítése, koleszterinszint, és a felesleges testsúly csökkentése.

A flakon tartalma: 60 db „ 1” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg, beltartalommal. A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása: rendszeres fogyasztás napi  3 x1 kapszula

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása, elsősorban étkezési szokásaink megváltoztatásán keresztül biztosítja

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.Várandós és szoptatós kismamáknak használatát nem ajánljuk.

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges élemódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

 

Shopping Cart
Scroll to Top