Zafír ToxinMinus DR kapszula

Hívja segítségül a KELÁT-ÜGYNÖKÖT, ha nehézfém kivezetésről van szó!

Zafír ToxinMinus DR – méregkivezető – kapszula

Szervezetünk ki van téve a modern életmód velejáróinak, ilyen például a nehézfém toxicitás. Az ivóvíz, különböző élelmiszerek fogyasztása és a szennyezett levegő jelentős mértékben hozzájárul ehhez az egyre súlyosbodó problémához, ami hosszútávon Alzheimer-kórhoz vezethet már kis mértékű többlet esetén is. Vajon ki lehet a legalkalmasabb ennek a feleslegnek a kiiktatására?

Nem más, mint a KELÁT-ÜGYNÖK! Őt a számos potenciálisan alkalmas ügynökök felhasználásával állítottuk össze. A keláthatás egy kémiai kötés, amely sejtszinten tapasztja magához a nehézfémeket, mérgeket. Az összetevők együttesen képesek arra, hogy kivezessék a szervezetből a megkötött nehézfémeket, mérgeket.

A KELÁT-ÜGYNÖK három tagból áll: Spirulina algából, Chlorella algából és Korianderből.

Összetevők (1 kapszulában):

Spirulina alga (160mg), Chlorella alga(160mg), Koriander (90mg)

Működése: 

Nehézfém kivezetés, méregtelenítés, immunerősítés, stressztűrő képesség fokozás, allergia kialakulási kockázat csökkentés, sejtregenerálás, anyagcsere fokozás, bélműködés fokozás, salaktalanítás, sav-bázis egyensúly helyreállítás, máj, vese állapot javítás.

Alkalmazása: 

Segíthet szervezetünk méregtelenítésében és kivezetheti a sejtjeinkben lévő felesleges nehézfémeket.

Ajánlott napi mennyiség: 

Kúraszerűen napi 5-6 kapszula képes elérni a kívánt hatást. A kúra időtartama 20-40 nap.
A kapszulát étkezés előtt legalább 15-20 perccel, bő vízzel kell lenyelni.

A flakon tartalma: 

60 db DR “0” méretű porkapszula, kapszulánként 410 mg töltettel, melynek a normál kapszulánál 4X hatékonyabb a felszívódása.
A termék szavatossága 2 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

FIGYELMEZTETÉS!
A termék fogyasztása nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészésges életmódot, mely meghatározza életünk minőségét.

TUDTAD?

A GYÓGYSZEREK ÉS MÁS KÉSZÍTMÉNYEK FELE KUKA LESZ, AMIT BEVESZEL…
Ha beveszel egy sima tablettát, a szervezetbe kerülés után röviddel szétesik és felszabadul belőle a hatóanyag.
A vérrel jut el a szervezet különböző pontjaira, és mivel a szervezetbe kerülő gyógyszer idegen anyag, szervezetünk megkezdi annak lebontását és kiürítését, amely alatt nem ritkán egy hatóanyag mennyiségének a fele is kiürülhet a szervezetből!
Ha nagyobb adagban veszünk be gyógyszert, – az előírtnál egyszerre több tablettát – az magasabb vérszintet eredményez, ami fokozza a mellékhatások megjelenését vagy akár mérgezést is okozhat!
TEHÁT EGY KÉSZÍTMÉNYBŐL DUPLA OLYAN DÓZIST KELL HAGYOMÁNYOS TABLETTÁVAL A SZERVEZETEDBE JUTTATNI, HOGY MEGLEGYEN A HATÁSA!
Ezzel szemben a Zafír különleges kapszulája a bélben 100%-ban felszívódik, így elegendő kisebb mennyiségű hatóanyagot is a szervezetedbe juttatni vele.

Miért olyan különleges a Zafír termékcsalád?

A Zafír termékekben kizárólag a természet által megalkotott hatóanyagok kerülnek, változtatás nélkül.
Ami viszont igazán piacvezetővé, és különlegesség teszi a Zafír márkát, az maga a kapszula, amiben a hatóanyagok vannak. Hosszas, több éves kutatómunkánk eredményeként kifejlesztettünk egy speciális, csak a bélben oldódó kapszulát, így a felszívódás a többszörösére javul a többi kapszulához képest, aminek eredménye a sokkal tartósabb, gyorsabb javulása a betegnek.

Shopping Cart
Scroll to Top